(Foto's: Regio15).

Kop-staartbotsing voor zebrapad Hoge Rijndijk

Twee auto’s zijn maandagmiddag betrokken geweest bij een kop-staartbotsing voor een zebrapad op de Hoge Rijndijk in Leiden. Het ongeval vond plaats toen de bestuurster wilde stoppen voor een voetganger die wilde oversteken. De bestuurder van het achterste voertuig zag dit over het hoofd en botste op zijn voorganger.

Ambulancepersoneel heeft de bestuurster van de voorste auto nagekeken en naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer verrichtte enkele ondersteunende werkzaamheden. Een bergingsbedrijf heeft één van de auto’s geborgen. De Hoge Rijndijk was enige tijd in beide richtingen gestremd.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×