(Foto: Robbert Beurse).

Sleutelstad brengt speciaal avondklokprogramma

De dj’s van het avondprogramma van Sleutelstad maken gedurende de periode van de avondklok een alternatief programma. Van maandag tot en met vrijdag word je als luisteraar en kijker van ‘Avondvermaak’ bijgepraat over de laatste hoe-kom-ik-de-avond-corona-proof-door-tips, maak je een klein dansje op een trio van thuisblijfplaten en kun je in de quiz meedingen naar de enige echte Sleutelstad Avondklok. Het programma wordt uitgezonden van 21.00 tot 23.00 uur. Op sommige dagen is er een voorprogramma dat start om 19.00 uur.

“Een avondklok is niet leuk. Maar we begrijpen waarom het nodig is. Daarom proberen we er gewoon het beste van te maken; een feestje, maar dan coronaproof”, zegt Nicky Geersinga, een van de programmamakers van Avondvermaak.

Naast het nodige vermaak brengt het programma ook serieuze informatie. Geersinga: “We zijn ook heel serieus met dit programma. Corona is serieus en we kunnen niet doen of het niet bestaat. Dit programma is niet alleen ons feestje. We doen dit omdat we vinden dat we als omroep de belangrijke taak hebben om iedereen in de Leidse regio door die avondklok heen te helpen.”


Programmamaker Nicky Geersinga vertelt in Nieuws071 over het speciale avondklokprogramma.

Klikken
Luisteraars en kijkers van het programma worden aangemoedigd om, net als de dj’s, hun beste boeken-, kook- en thuissporttips te delen. Wie mee wil doen aan de quiz kan zich opgeven via de knop in het Instagramverhaal van Sleutelstad. “Allemaal even klikken, en wie weet hangt die klok straks bij jou”, aldus de dj’s.

De uitzendingen van Avondvermaak lopen minimaal door tot het geplande einde van de avondklok: 9 februari 2021. “Komt er een verlenging? Dan gaan we gewoon door, of bedenken we iets nieuws. Maar we blijven zorgen voor vermaak”, belooft Geersinga.

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude Avondklok


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×