(Foto: J.P. Kranenburg).

Stierenbrug dit weekend afgesloten voor verkeer

De Stierenburg is dit weekend vanaf vrijdagavond 23.00 uur tot maandag 5.00 uur afgesloten voor verkeer vanwege werkzaamheden. Eerder heeft de aannemer de hele technische installatie en de aandrijving van de brug vervangen en dit weekend wordt de brug getest.

Tijdens de afsluiting staan omleidingsroutes aangegeven. Wegverkeer rijdt de omleidingsroute via de A4. Fietsers en voetgangers maken gebruik van de Rhijnvreugdbrug. De routes van de buslijnen 1, 2, 169, 182 en 187 rijden via de Splinterlaan in Leiderdorp. Arriva adviseert voor vertrek de website te raadplegen voor actuele reisinformatie.

Over twee weken, in het weekend van vrijdag 12 februari, is de Stierenbrug nog een keer afgesloten.

 

 

Leiden Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×