Leidse Sportquiz: denksport in de huiskamer

Sportstad Leiden en Sportpunt71 organiseren de eerste Leidse Sportquiz. De quiz is een pleister op de wond in een sportjaar waarin veel niet doorging door de coronamaatregelen. Grappige, serieuze maar vooral sportieve vragen over de Leidse sportwereld staan tijdens de avond centraal.

Op vrijdagavond 5 maart van 19.30 tot 22.00 uur kunnen teams van verschillende Leidse sportverenigingen of -organisaties gratis meedoen aan de online quiz die wordt gepresenteerd door Loman Leefmans. De quiz is bedoeld voor Leidse sportverenigingen en aanmelden kan dan ook via de eigen sportvereniging. Teams bestaan uit vijf personen.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×