(Foto's: Regio15).

Paniekerige koe doodgeschoten na ontsnapping langs A4

Een koe die zondagochtend uit een weiland ontsnapte om op sneeuwavontuur te gaan, is door een jager doodgeschoten. Volgens persbureau Regio15 was de koe in paniek en reageerde ze agressief. Het dier dreigde vanaf een tankstation in Leiderdorp de snelweg op te lopen.

De hulpdiensten kregen rond 11.00 uur een melding van de ontsnapte koe, die toen al op het Shell-tankstation Bospoort langs de A4 rondliep. De toegangswegen naar het tankstation werden afgesloten en de op- en afritten naar de snelweg werden door de politie bewaakt voor het geval de koe de snelweg op zou gaan.

Om aan dat gevaar een einde te maken is uiteindelijk besloten om het dier ter plaatse dood te schieten.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×