(Foto's: IJsbrand Terpstra).

Zijlbrug heeft last van storing, drukte op omleidingsroute

De Zijlbrug tussen Leiden en Leiderdorp heeft maandagmiddag te kampen gehad met een storing. De brug was half geopend, waardoor zowel autoverkeer als fietsers en voetgangers moesten omrijden. Als gevolg daarvan slibde de Sumatrastraat dicht met auto’s die via de Spanjaardsbrug om wilden rijden.

De storing op de doorgaande verbindingsweg begon maandag aan het einde van de ochtend, waarna al snel een verkeerschaos ontstond. Rond het middaguur sloot de provincie Zuid-Holland de weg af en kwamen er twee monteurs ter plaatse. Even na 13.00 uur was de storing verholpen.

 

 

112 Sleutelstad Leiden Witte winter 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×