Leidse horeca bundelt recepten in kookboek

Horeca-ondernemers verzinnen al bijna een jaarlang creatieve projecten om aan de slag te blijven en ook nog wat geld binnen te halen. In die categorie is er nu ook een heus Leids kookboek in aantocht. Bij elkaar hebben 35 restaurants en cafés uit Leiden hun beste recepten gebundeld in een kookboek. Het is bedoeld om de horeca te steunen en ook om ervoor te zorgen dat er thuis lekker gegeten kan worden.

Het initiatief voor het horecakookboek is begonnen in Haarlem. De Leidse editie is de eerste versie die uitkomt maar er komen ook kookboeken van andere steden. Het boek heet officieel De Leidsche Gastronomie Thuis. Ieder restaurant levert recepten aan. Dat kan de specialiteit van het restaurant zijn of een ander lekker gerecht.

“De voorverkoop van het boek gaat al goed”, vertelt Rogier van der Linden van eetcafé de Hooykist. Er zijn zelfs al geluiden over een tweede druk vertelt hij in een interview met Sleutelstad.

Het kookboek is online te bestellen op horecakookboek.nl

Rogier van der Linden van eetcafé de Hooykist over het kookboek.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×