(Foto's: Rob van Dullemen).

Gaslekkage op Korte Mare

Op de hoek van de Korte Mare en de Langegracht is een gasleiding gaan lekken. Ter plaatse worden werkzaamheden uitgevoerd waardoor de leidingen blootliggen. Waarschijnlijk is de lekkage te wijten aan een combinatie van het graafwerk en de vorst. Liander is bezig de lekkage te verhelpen. Daarvoor is het mogelijk nodig om het gas van de woningen aan zowel de Korte als de Nieuwe Mare tijdelijk af te sluiten.

De reparatiewerkzaamheden nemen waarschijnlijk enige tijd in beslag. De strenge vorst bemoeilijkt het werk aan de bevroren leidingen. Ook ligt er in de bevroren bodem nog een tweede leiding die gecontroleerd moet worden.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×