GFT
(Foto: Robbert Beurse).

Maandag geen inzameling GFT in De Kooi

De gemeente Leiden roept inwoners van de wijk De Kooi op om hun mini-container voor GFT maandag niet buiten te zetten. De ingezette dooi zorgt naar verwachting voor extra gladheid. Reden voor de gemeente om niet vanaf 12 februari, zoals eerder deze week werd gecommuniceerd, maar pas vanaf dinsdag 16 februari weer GFT en papier op te halen.

Bewoners van De Kooi, die maandag 15 februari aan de beurt zouden zijn, moeten wachten tot het volgende ophaalmoment.

“Vanaf dinsdag is het ergste geglibber en geglij als het goed is voorbij, en worden alle mini-containers weer volgens het normale schema geleegd”, verklaart de gemeente haar gewijzigde plan op Facebook.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×