Maarten Wolterink. (bekijk hier de hele uitzending).

Deze week in Licht op Leiden: cartoonist Maarten Wolterink

In Licht op Leiden heeft Ton Kohlbeck deze week een gesprek met Maarten Wolterink, illustrator, tekenaar en cartoonist. Wolterink is vaste cartoonist van het Leidsch Dagblad en publiceert ook regelmatig bij de andere regionale bladen in het Noord- en Zuid Hollands krantenverband.

Onlangs publiceerde hij bij teksten van Rens Heruer tekeningen van Leidens Ontzet in het boek ‘Feestwijzer’. Daarnaast bezit hij een indrukwekkend oeuvre van thema’s en situaties uit de hele wereld. Veel daarvan zijn in de uitzending te zien en worden besproken.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de Week. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Uitzendtijden:
zondag 14.00 uur
dinsdag 16.00 uur
donderdag 00.00 uur
vrijdag 10.00 uur
zaterdag 12.00 uur

Advertentie

Cultuur Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×