Ralph Lek. (Beeld: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: makelaar Ralph Lek

In de 33e aflevering van Licht op Leiden is Ralph Lek te gast bij Rens Heruer. Lek is makelaar in Leiden en hij heeft met groot succes zijn eenmansbedrijf ontwikkeld. Hij onderscheidt zich op verschillende manieren in zijn branche.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de Week. Suggesties voor een  Leidenaar van de Week kunnen worden ingediend via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Uitzendtijden:
zondag 14.00 uur
dinsdag 16.00 uur
donderdag 00.00 uur
vrijdag 10.00 uur
zaterdag 12.00 uur

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×