(Foto: Rob van Dullemen).

Lenteweer lokt: regio opnieuw massaal naar buiten

Net als vorige week zorgt het weer ervoor dat de inwoners van Leiden en de regio massaal naar buiten gaan om te recreëren. Vorig weekend werd er, voor het eerst in jaren, weer geschaatst op de Leidse grachten. Een week later ligt de gemiddelde temperatuur zo’n twintig graden hoger en trokken velen er opnieuw op uit.

Op en rondom de Leidse weekmarkt werd het zaterdagmiddag erg druk. Ondanks dat de meeste bezoekers probeerden om anderhalve meter afstand te houden, lukte dit niet altijd. In de rest van de stad recreëerden de mensen meer verspreid. Een enkeling zocht, dit maal per boot, opnieuw het binnenwater op.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×