De milieustraat is in de vakantie langer open. (Foto: Google).

Milieustraat Oegstgeest langer open tijdens voorjaarsvakantie

Oegstgeestenaren kunnen tijdens de voorjaarsvakantie extra lang terecht bij de milieustraat aan de Haarlemmerstraatweg. Op die manier hoopt de gemeente de verwachte drukte beter aan te kunnen. Van dinsdag tot en met vrijdag is de afvalstort van 8.00 tot 15.00 uur geopend.

De maatregel moet ervoor zorgen dat de bezoeken beter verspreid worden en wachtende auto’s de doorgaande weg niet blokkeren. Dat was bijna een jaar geleden wel het geval, toen de coronacrisis zorgde voor een hausse aan afval. Ook toen werden de openingstijden zo nu en dan verruimd om teveel drukte te voorkomen.

Woensdagavond (18.00 tot 20.30 uur) en zaterdag (8.00 tot 12.00 uur) gelden deze week de reguliere openingstijden.

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×