Stempassen
Inwoners van Leiden ontvangen twee stempassen. (Foto: Reanne van Kleef).

Drukfout op Leidse stempassen

Deze week zijn de stempassen voor de Tweede Kamerverkiezingen verzonden. Op de stempas staat een stemlokaal in de buurt genoemd. Dit klopt niet in alle gevallen, zo laat de gemeente Leiden weten. Niet alle genoemde adressen zijn bij deze verkiezingen beschikbaar als stemlokaal.

Door coronamaatregelen is een aantal stemlokalen afgevallen. Ook zijn er enkele nieuwe stemlokalen bijgekomen. In de Stadskrant en op de website www.leiden.nl/verkiezingen kunnen inwoners kijken bij welke stemlokalen ze kunnen stemmen.

Op de website kunnen inwoners ook door middel van het invullen van hun adres of postcode op een kaart zien waar het dichtstbijzijnde stemlokaal in de buurt is. Inwoners kunnen overigens bij alle stemlokalen binnen Leiden terecht.
Leidenaren ontvangen ook een stempas voor het referendum over het Roomburgerpark. Op die stempas staat geen locatie genoemd, maar een verwijzing naar de lijst met stemlokalen.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×