(Foto's: Regio15).

Enorme file op A4 na aanrijding tussen auto en groep motorrijders

Op de A4 in de richting van Den Haag is woensdagmiddag een personenauto ter hoogte van Rijpwetering in botsing gekomen met meerdere motorrijders. Asociaal rijgedrag van een grote groep motorrijders zou de oorzaak van de aanrijding zijn geweest. Twee motoren en een personenauto zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. Rond de afwikkeling van het ongeval was de rechterrijstrook enige tijd afgesloten afgesloten voor het verkeer.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse, maar er hoefde uiteindelijk niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Door het ongeluk ontstond wel een enorme file vanuit de richting Roelofarendsveen.

Advertentie

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×