(Foto: Charlotte Povel).

Leidse Week van AfvalHelden: win een kijkje achter de schermen

Maandag 1 tot en met zondag 7 maart vindt de Week van AfvalHelden plaats. Ook in Leiden worden dan de medewerkers van de lokale afvalbranche in het zonnetje gezet. Bovendien zoekt de gemeente naar andere afvalhelden die helpen bij het schoonhouden van de stad. Deze voorvechters van een schoon Leiden kunnen een corona-proof kijkje achter de schermen winnen bij de afdeling afvalinzameling.

De gemeente stelt drie tickets backstage ter beschikking voor afvalhoeders die de Leidse straten schoon houden. Zet jij de container van je buurman die op leeftijd is buiten of raap jij losliggend straatafval altijd op om het in een vuilnisbak te gooien? Ga jij wel eens met een afvalknijper de hort op, recycleer jij bierdopjes of help je op een andere manier actief mee aan de opschoning van de stad? Deel dan je verhaal en maak kans op een exclusief backstage ticket bij de gemeentelijke afvalinzameling, inclusief een ritje op een veeg- of vuilnisauto.

Stuur je verhaal uiterlijk zondag 7 maart naar ikbenookeenafvalheld@leiden.nl. De voorwaarden zijn te vinden op www.leiden.nl/winactie.

 

 

Advertentie

Duurzaamheid Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×