(Foto: Pixabay).

Gemeente organiseert meedenksessies voor Leids Preventieakkoord

Leiden krijgt een Preventieakkoord. Daarmee wil de gemeente zich samen met inwoners, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven inzetten voor een betere gezondheid van de stadsbewoners. Volgende week zijn er drie online bijeenkomsten waarbij Leidenaren kunnen meedenken, meepraten en mee ontwikkelen.

De nadruk van het Leids Preventieakkoord ligt het terugdringen van roken en overgewicht en het vergroten van de mentale gezondheid. Het akkoord is bedoeld voor de hele stad, met een extra focus op Leiden Noord en Leiden Zuidwest.

Bijeenkomsten
o    3 maart 20.00-21.15 uur
o    4 maart 11.00-12.15 uur
o    5 maart 10.00-11.15 uur

Aanmelden voor een bijeenkomst kan via een email aan r.kater@leiden.nl onder vermelding van ‘Leids Preventieakkoord’. Daarbij moeten naam en voorkeursdatum worden aangegeven.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×