(Foto's: Regio15).

Bedrijfsbus en container vatten vlam in loods

In een bedrijfspand aan de Rooseveltstraat is vanmiddag brand uitgebroken. Overburen van het betreffende verfbedrijf ontdekten de brand en begonnen alvast met blussen. Daardoor bleef de schade nog enigszins beperkt. In de bedrijfsruimte was brand ontstaan in een container, waardoor ook de bestelbus van Nicolaas Verf flink beschadigd raakte.

De gewaarschuwde brandweer was snel ter plaatse. De kazerne is in dezelfde straat gevestigd. Nadat het blussen was afgerond, werd het pand geventileerd. Een Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) is ook ter plaatse gekomen. De ambulance hoefde niet in actie te komen, er raakte niemand gewond. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×