Gesprek met de burgemeester: terrassen, verkiezingen en uitweg uit de crisis

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Het wordt steeds lekkerder weer en dus trekt iedereen er op uit. In de parken wordt het steeds drukker, terwijl de terrassen verplicht gesloten blijven. Is het niet tijd de horeca ruim baan krijgt? Ook is het de vraag of de avondklok nog wel proportioneel is en ziet de burgemeester al een weg uit de huidige crisis? De Raad voor Volksgezondheid & Samenleving adviseert om een lokale exitstrategie te ontwikkelen. En hoe zorgt de burgemeester ervoor dat de verkiezingen goed verlopen, terwijl er mogelijk nog een avondklok geldt op dat moment en er diverse fouten met stempassen zijn gemaakt?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van maart

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071 en wordt in de week daarna herhaald op Sleutelstad TV. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×