De Liesbeth Ribbiusbrug in de Stevenshof wordt vervangen. (Foto's: Martijn Lekanne Dit Deprez).

Nieuwe brug over Dobbewatering in Stevenshof

Aannemerscombinatie COMOL5 die in en om Leiden aan de RijnlandRoute werkt heeft in de Stevenshof de nieuwe brug ingehesen bij het Liesbeth Ribbiuspad. De afgelopen weken is de oude brug gesloopt en in delen afgevoerd.

(Luchtfoto: COMOL5).

De nieuwe brug over de Dobbewatering bij de Annelien Kappeynestraat en het Liesbeth Ribbiuspad dient in de toekomst ook als vluchtweg voor de Rijnlandroute in geval van calamiteiten en is daarom nu steviger uitgevoerd. De werkzaamheden duren tot eind van de maand. Tot die tijd is de brug niet toegankelijk voor zowel wandelaars als fietsers. “Maar inwoners van de Stevenshof kunnen in deze periode via de brug op het Petronella Voûtepad alsnog een rondje langs de polder lopen”, aldus COMOL5.

Leiden RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×