Burgemeester Aptroot en Joke van Brecht. (Foto's: AH).

Burgemeester Aptroot opent vernieuwde AH

Burgemeester Charlie Aptroot heropende dinsdagochtend de vernieuwde Albert Heijn vestiging in Voorschoten. Samen met Joke van Brecht, die al meer dan vijftig jaar in deze winkel werkt, werd het lintje doorgeknipt. De verbouwing is binnen de bestaande muren gebleven maar door de slimme indeling is de winkel ruimer van opzet.

De winkel heeft nu het nieuwste concept van Albert Heijn. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over de producten. Ook heeft de winkel, naast diverse gewone kassa’s, de allernieuwste zelfscankassa’s en handscanners. “Met de handscanner of de AH app kan de klant in de winkel de producten zelf scannen en snel afrekenen bij de zelfscankassa,” vertelt supermarktmanager Ron Bakhuis. Ook met elektronische schapkaartjes wordt nu sneller ingesprongen op veranderingen in het assortiment.

De parkeergarage is tijdens de verbouwing ook helemaal opgeknapt en heeft onder andere nieuwe verlichting gekregen. Parkeren is voor klanten de eerste twee uur gratis.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×