(Foto: Robbert Beurse).

Klachten-app nu ook bruikbaar in Zoeterwoude

In navolging van Leiden, Leiderdorp en Voorschoten kunnen ook inwoners van Zoeterwoude voortaan via een app meldingen maken van ongeregeldheden in de openbare ruimte.

De MijnGemeente app maakt het voor Zoeterwoudenaren mogelijk om met een foto en korte toelichting aan de gemeente te laten weten dat er bijvoorbeeld een lantaarnpaal niet werkt, een stoeptegel los ligt of dat er een verkeersbord kapot is. De melding komt automatisch in het systeem van de gemeente terecht en wordt daarna in behandeling genomen.

De gratis app is ontwikkeld voor iPhones en Android telefoons. De iOS versie is te downloaden in de Appstore, de Android versie via de Google Playstore. Na het installeren van MijnGemeente app moeten gebruikers zich eenmalig aanmelden en aangeven in welke gemeente ze meldingen willen maken.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×