(Archieffoto: Chris de Waard).

Intratuin blijft langer in Voorschoten

Tuincentrum Intratuin mag langer in Voorschoten blijven. Eigenaar Sjaco Griffioen was al volop bezig met verhuizen naar een andere locatie in Lisse, maar dat gebouw brandde begin februari af. Hij heeft daarom gevraagd om langer te mogen blijven in zijn oude pand. En dat mag: tot 1 oktober.

Het was een grote uitslaande brand in het voormalige tuincentrum Overvecht aan de Heereweg in Lisse. Er ontploften gasflessen en twee brandweermensen raakten gewond. De oorzaak is nog altijd niet bekend, maar de gevolgen wel. De winkel zou op 11 maart open gaan, maar dat plan ging letterlijk in rook op. Extra zuur voor Griffioen. Het tuincentrum was namelijk, na een lange zoektocht, net door hem overgenomen.

Vuurwerk
Nu er meer tijd nodig is voor de verhuizing, mag Griffioen langer in Voorschoten blijven. “Dit is voor ons een behoorlijke geruststelling”, zegt hij. “Zo kunnen we het zomerseizoen nog meemaken.” Na 1 oktober moet hij echt weg uit Voorschoten omdat er dan begonnen wordt met het bouwen van woningen. “Het liefst maak ik de tijd rond kerst nog mee met vuurwerk. Dus als er vertraging komt in de bouw, dan houd ik me aanbevolen.”

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×