Gemeentehuis van Oegstgeest. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Zeventigplussers Oegstgeest ongerust na niet ontvangen briefstempakket

Een fout op de website van de gemeente Oegstgeest zorgde voor onrust onder zeventigplussers. Op de site was te lezen dat inwoners van zeventig jaar en ouder in de week van 22 februari een briefstempakket met uitleg zouden ontvangen. Deze week bleek dat de meesten de pakketten nog niet hebben ontvangen hebben.

Navraag door Sleutelstad wijst uit dat er sprake was van een vergissing. “Er had op de website moeten staan dat de oudere inwoners van Oegstgeest vorige week hun ‘stempluspas’ konden verwachten. Deze zijn inderdaad allemaal verstuurd. De pakketten met uitleg worden niet door de gemeente verzonden. De partij die dit verzorgt laat weten dat de pakketten uiterlijk op 11 maart bij de Oegstgeestenaren op de mat liggen”, meldt een woordvoerder van de gemeente.

De website met informatie over briefstemmen in Oegstgeest is inmiddels aangepast.

Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×