De eerste LAV Voetbaltafel met trainer Alfons Groenendijk per Zoom. (Foto: Reanne van Kleef).

Sleutelstad TV en Leidenamateurvoetbal starten met voetbaltafel

Leidenamateurvoetbal en Sleutelstad werken al jaren samen op het gebied van voetbalnieuws uit de Leidse regio. Naast het belangrijkste voetbalnieuws op radio en online, is daar sinds deze week een televisieprogramma aan toegevoegd. De ‘LAV Voetbaltafel’ wordt maandelijks uitgezonden op Sleutelstad TV.

LAV Voetbaltafel is een praatprogramma over voetbal in de Leidse regio. In deze eerste aflevering komen topscheidsrechter Allard Lindhout (geboren Warmonder) en toptrainer Alfons Groenendijk (Leidenaar) aan het woord. Vanwege de coronamaatregelen beiden op afstand via Zoom.

In afwachting van het vervolg van beslissingen rondom het amateurvoetbal, wordt het programma nu één keer per maand opgenomen in de tv-studio van Sleutelstad. Zodra het kan worden ook de radio-uitzendingen weer opgestart.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×