Tulpen in Keukenhof
Tulpen in Keukenhof. (Foto: PR/Keukenhof).

Bloementuin Keukenhof dit jaar alleen virtueel open: elke week iets nieuws te zien

De Keukenhof is dit weekend virtueel open gegaan. Via de sociale media worden elke week nieuwe video’s gedeeld. Het lentepark is ieder voorjaar slechts acht weken open en mag op dit moment nog geen bezoekers ontvangen. Vorig jaar bleef het park de hele periode gesloten vanwege de coronamaatregelen.

Het park ziet er iedere week anders uit en dat laat de Keukenhof graag zien aan bloemenliefhebbers. Al het moois in het park toont de Keukenhof aan de hele wereld via video’s die twee keer per week op de online media worden geplaatst.  Directeur Bart Siemerink: “We willen iedereen blij maken met mooie, kleurrijke beelden van ons park.”

De Keukenhof is tot en met 9 mei virtueel geopend. “We hopen dat we binnenkort wel bezoekers mogen ontvangen in het park. Dat zullen dan voornamelijk Nederlanders zijn. Dit jaar is de Keukenhof echt een wandelpark, waar veilig en gecontroleerd een beperkt aantal bezoekers welkom is”, aldus Siemerink. Het park gaat open zodra dat mag.

Mensen die willen bekijken hoe de Keukenhof er op dit moment uitziet, kunnen dit zien via @visitkeukenhof op onder andere FacebookInstagram en Youtube.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×