Bij verschillende bedrijven is donderdag controle geweest op naleving van de vergunningen andere regelgeving.

Bedrijven gecontroleerd op illegale bewoning en brandveiligheid

Bij bedrijven aan de Leidse Haarlemmerweg, Gabriël Metzustraat, Steenstraat en Rooseveltstraat is gisteren controle geweest op illegale bewoning, brandveiligheid en andere wet- en regelgeving.

Bij verschillende bedrijven vonden de handhavers signalen van illegale bewoning, overtredingen op de milieuregels en bleek de brandveiligheid niet op orde. De politie, gemeente en brandweer gaan dit verder onderzoeken.

Bij dit soort integrale controles trekt de gemeentelijke afdeling bouwtoezicht, gezamenlijk op met politie, brandweer en de Omgevingsdienst West-Holland. Deze acties worden niet van tevoren aangekondigd. De gemeente wil hiermee nagaan of bedrijven, pandeigenaren en/of (ver)huurders zich aan de regels houden.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×