Voetballers zingen over hun gemis in 'Lege Velden'

Oegstgeestse voetballers zingen over hun gemis in 'Lege Velden'

Voor kampioenen en hekkensluiters, voor familie en vrienden langs de zijlijn, en voor al die anderen die het voetbal missen schreven voetballers Midas Rooijakkers en Leander van Baalen een hommage aan het amateurvoetbal.

‘Lege Velden’ is de eerste single van Rooijakkers en Van Baalen. Twee goede vrienden die hun muzikale krachten bundelen om het gemis van de belangrijkste bijzaak in het leven, vorm te geven.

Rooijakkers speelt sinds afgelopen zomer in de herenselectie van ASC in Oegstgeest. Van Baalen staat opgesteld in het derde van FC Oegstgeest. Tenminste als er gespeeld wordt.  Op de lege velden van FC Oegstgeest is de clip behorend bij het nummer opgenomen.

Nieuws Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×