(Foto: AS Media).

Kop-staart aanrijding Voorschoterweg

Een auto is donderdagavond rond 19.15 uur op de Voorschoterweg in Leiden tegen zijn voorligger gebotst. Ambulancemedewerkers hebben één persoon nagekeken. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Tijdens de afhandeling van het incident waren twee rijstroken door de politie afgezet. Beide voertuigen hebben door de botsing veel schade opgelopen en zijn door een bergingbedrijf afgesleept. De politie heeft een bestuurder gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Het is niet bekend wat de uitslag is.

  • LEIDEN - Donderdagavond 8 april rond 19.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Voorschoterweg - N206 in Leiden. Een personenauto botste met onbekende reden achterop een andere personenauto. Een persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Gedurende het ongeval waren twee rijbanen tijdelijk afgesloten. Beide voertuigen hebben door de botsing veel schade opgelopen. Beide voertuigen werden ook later afgesleept door het bergingsbedrijf. Een bestuurder heeft door de politie een blaastest moeten doen.
    LEIDEN - Donderdagavond 8 april rond 19.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Voorschoterweg - N206 in Leiden. Een personenauto botste met onbekende reden achterop een andere personenauto. Een persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Gedurende het ongeval waren twee rijbanen tijdelijk afgesloten. Beide voertuigen hebben door de botsing veel schade opgelopen. Beide voertuigen werden ook later afgesleept door het bergingsbedrijf. Een bestuurder heeft door de politie een blaastest moeten doen.
  • LEIDEN - Donderdagavond 8 april rond 19.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Voorschoterweg - N206 in Leiden. Een personenauto botste met onbekende reden achterop een andere personenauto. Een persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Gedurende het ongeval waren twee rijbanen tijdelijk afgesloten. Beide voertuigen hebben door de botsing veel schade opgelopen. Beide voertuigen werden ook later afgesleept door het bergingsbedrijf. Een bestuurder heeft door de politie een blaastest moeten doen.
    LEIDEN - Donderdagavond 8 april rond 19.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Voorschoterweg - N206 in Leiden. Een personenauto botste met onbekende reden achterop een andere personenauto. Een persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Gedurende het ongeval waren twee rijbanen tijdelijk afgesloten. Beide voertuigen hebben door de botsing veel schade opgelopen. Beide voertuigen werden ook later afgesleept door het bergingsbedrijf. Een bestuurder heeft door de politie een blaastest moeten doen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×