(Foto's: Regio15).

Vrouw met verward gedrag op dak daklozenopvang

De politie is rond middernacht enige tijd bezig geweest om een vrouw met verward gedrag veilig van het dak van een gebouw bij de daklozenopvang van De Binnenvest te halen. De vrouw was op het dak van een van de gebouwen bij het Papegaaisbolwerk in Leiden geklommen en wilde er niet meer vanaf komen.

Het lukte een onderhandelaar van de politie uiteindelijk om op de vrouw in te praten, waarop ze het goed vond dat agenten haar op het dak benaderden. Met behulp van een ladderwagen  van de brandweer kon de vrouw van het dak worden gehaald. Ambulancepersoneel heeft zich verder over haar ontfermd en ze zal de juiste hulp aangeboden krijgen.

Het zogenoemde ‘springkussen’ van brandweerpost Leidschenveen (Regio Haaglanden) hoefde uiteindelijk niet ingezet te worden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×