(Foto's: PR).

Straatmuzikantenfestival De Gouden Pet zoekt deelnemers

Het straatmuzikantenconcours de Gouden Pet zoekt deelnemers voor de komende editie. Mits de versoepelingen het toestaan wordt op 27 juni in de binnenstad de 34e editie van het festival gehouden. De voorbereidingen van het straatfestival zijn inmiddels gestart. De inschrijving staat open.

Het festival biedt de straat als podium waarbij de muzikanten zich aan een groot publiek kunnen laten horen. Elke muziekstijl of genre is welkom. De deelnemers spelen vier keer een half uur op verschillende podia rondom de Nieuwe Rijn. En vanaf 17.00 uur is dan de finale op het Hooglandse Kerkplein. Muzikanten schrijven zich in via de website van de Gouden Pet.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×