Koningsdag bij Sleutelstad op radio en tv

Net als vorig jaar mogen er ook dit keer geen fysieke activiteiten worden georganiseerd ter ere van de verjaardag van Koning Willem Alexander. Toch gaat Koningsdag allerminst onopgemerkt voorbij. De Oranjevereniging Leiden heeft in de aanloop naar komende dinsdag verschillende wedstrijden met een oranje randje georganiseerd waaraan iedereen kan meedoen.

Zo is er ‘Leiden’s Got Talent‘ waarvoor iedereen met een bijzonder talent een video kan inzenden. Ook is er een kleurwedstrijd voor kinderen en een oranje fotowedstrijd. Inzenden kan tot en met zondagavond. Dinsdagmiddag worden de prijswinnaars bekend gemaakt tijdens een live televisie-uitzending bij Sleutelstad.

Naast bovengenoemde wedstrijden is er ook een Koningsdagloterij met talloze mooie prijzen. Maar eigenlijk gaat het daar in dit geval niet om, want de opbrengst gaat naar Hospice Issoria aan de Burggravenlaan in Leiden. Het woonhuis  voor mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven is aan het sparen voor zonnepanelen. De loten kosten 2.50 euro per stuk en zijn te koop via de website van de oranjevereniging.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×