Erick van Zuylen en Robert Jan Stoop met de cheque. (Foto's: Emile van Aelst).

Koningsdagloterij levert ruim 5.000 euro voor Issoria op

De eerste editie van de speciale Koningsdagloterij die de Oranjevereniging Leiden voor de eerste keer organiseerde, heeft ruim 5.000 euro opgebracht. Het geld gaat naar Hospice Issoria aan de Burggravenlaan in Leiden.

Het hospice heeft een jaarlijks tekort dat normaal gesproken via allerlei acties wordt aangevuld. Bijvoorbeeld pubquiz de ‘Slag om Leiden’ die de laatste jaren steeds meer dan 40.000 euro in het laatje bracht. Door corona gaan bijna al die activiteiten niet door en dus zijn initiatieven zoals deze van de Oranjevereniging meer dan welkom.

De opbrengst werd op Koningsdag bekend gemaakt tijdens een live-uitzending op Sleutelstad Televisie. Daarbij werd door OVL-bestuurslid Erick van Zuylen een cheque overhandigd aan Robert Jan Stoop van de Vrienden van Issoria.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×