Dorien Verbree (tweede van links in de bovenste rij), gaat met zwangerschapsverlof.

VVD-fractievoorzitter Verbree met zwangerschapsverlof

De fractievoorzitter van de VVD Leiden, Dorien Verbree, nam donderdagavond tijdelijk afscheid van de Leidse gemeenteraad. Ze gaat met zwangerschaps- en bevallingsverlof en wordt tot begin september waargenomen door duoraadslid Maaike van Vliet. Raadslid Maarten de Crom wordt tijdelijk fractievoorzitter van de VVD Leiden.

“Het moeilijkste moet nog komen, maar als dat achter de rug is,  kunt u volop genieten van de nieuwe Leidenaar”, zei burgemeester Lenferink in een woord van dank aan Verbree die al heel wat jaartjes meedraait in de Leidse raad. En de bloemen die ze van haar collega’s kreeg moest ze volgens Lenferink vooral zien als aanmoedigingspremie.

 

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×