(Foto: PR).

Museumnacht volledig digitaal

De Museumnacht gaat dit jaar fysiek niet door, maar wel online. Dat zal gebeuren via het digitale platform De Leidse Burcht. Daarop kunnen deelnemers workshops, muzikale acts en interactieve lezingen volgen. Vorig jaar ging de Museumnacht helemaal niet door.

Op zaterdag 5 juni vindt de digitale editie van de Museumnacht plaats. De organisatie kondigt aan een nieuw ‘perspectief’ te willen bieden op kunst en cultuur. “Daarnaast kan je genieten van een heerlijk exclusief Museumnacht biertje gebrouwen door brouwerij Leidsch Bier! Zet het in je agenda voor een onvergetelijke avond.”

Aan de Museumnacht doen elf musea mee en in 2019 kwamen er 4300 deelnemers op af. De kaartverkoop start deze week.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×