(Foto's: Regio15).

Enorme ravage op A44 bij Warmond

De A44 bij Warmond is maandagavond in de richting van Amsterdam enige tijd dicht geweest vanwege een eenzijdig ongeval. Een automobilist stuurde zijn Tesla door nog onbekende oorzaak met volle vaart in de vangrail. De zwaar beschadigde auto kwam pas tientallen meters verder tot stilstand. De bestuurder bleef wonder boven wonder ongedeerd.

De brandweer kwam ter plaatse om hand- en spandiensten te verlenen. Door het ongeval ontstond namelijk een flinke ravage op de snelweg. Die werd dan ook enige tijd deels afgesloten om de rommel op te ruimen en het wrak weg te takelen. Het overige verkeer werd over de vluchtstrook geleid.

Niet alleen de schade aan het voertuig was enorm. Ook de vangrail raakte zwaar ontzet. Vannacht wordt een spoedreparatie uitgevoerd. De politie heeft het rijbewijs van de bestuurder hangende het onderzoek ingevorderd.

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×