Tanja Ineke stopt als bestuurder van Libertas Leiden. De organisatie gaat op zoek naar een opvolger. (Foto: Libertas Leiden).

Tanja Ineke verruilt Libertas Leiden voor Woongroep Samen in Schagen

Bestuurder Tanja Ineke neemt na ruim 3,5 jaar afscheid van Libertas Leiden. Vanaf 12 juli wordt zij voorzitter van de Raad van Bestuur bij Woongroep Samen in Schagen. De Raad van Toezicht gaat nu op zoek naar een nieuwe (interim)bestuurder.

Hoewel Ineke het moeilijk vindt om haar collega’s achter te laten, heeft ze veel zin om bij Woonzorggroep Samen aan de slag te gaan. Zelf zegt ze over haar vertrek: ”De afgelopen jaren heb ik me met ontzettend veel plezier en passie ingezet voor Libertas Leiden. De betrokkenheid van mijn collega’s en ook bij de collega organisaties bij de kwaliteit van leven van de inwoners van onze regio hoop ik ook op mijn nieuwe werkplek te ervaren.”

Libertas Leiden ondersteunt mensen met een zorgvraag in elke woonsituatie. Met zo’n 700 medewerkers en ruim 650 vrijwilligers biedt Libertas de inwoners van Leiden zorg aan huis. Daarnaast biedt de organisatie een woonomgeving voor wie niet meer thuis kan wonen. Het overgrote deel van het welzijnswerk raakte Libertas Leiden afgelopen jaar kwijt, doordat de aanbesteding werd gewonnen door Stichting SOL uit Rotterdam en Incluzio.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×