(Foto: PR).

'Onveilige' speelbomen in Vroege Vogelspark weg

De gemeente Oegstgeest haalt een aantal natuurlijke speelmogelijkheden in het Vroege Vogelspark weg. Het parkje in Poelgeest gaat vanaf 17 mei op de schop. “De boomstammen zijn niet veilig genoeg meer en krijgen een andere bestemming”, laat de gemeente weten. “Ze zijn rot en er zitten scherpe delen aan.”

Hoe het park er in de toekomst uit gaat zien, is nog niet bekend. Daarvoor maakt de gemeente nog plannen. Wel is al duidelijk dat er iets voor de boomstammen in de plaats komt. “Veel kinderen hebben speelplezier beleefd aan de boomstammen”, weet ook de gemeente namelijk. Omwonenden krijgen later bericht over de plannen voor het park.

De boomstammen krijgen ‘een andere bestemming’. Navraag leert dat daarmee de composthoop wordt bedoeld.

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×