EHBO Vereniging Voorschoten stelt viering jubileum uit

De Voorschotense EHBO Vereniging bestaat op 16 mei maar liefst negentig jaar. Vanwege alle nog geldende corona maatregelen is de viering uitgesteld naar volgend jaar. Wel hebben alle leden een mondkapje gekregen met daarop het logo van de vereniging.

Daarnaast ontvingen de leden een folder waarin kort het ontstaan en de ontwikkelingen van de vereniging beschreven staan. “De EHBO Vereniging Voorschoten is een zeer actieve vereniging. Zo worden er beginners- en herhalingscursussen gegeven, maar ook reanimatie/AED lessen, de cursus Eerste Hulp aan Kinderen en de cursus Eerste Hulp bij Sportongevallen. Daarnaast verzorgen wij regelmatig workshops”, aldus de voorzitter van de vereniging Tirza van der Meijden.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×