In 2019 werd 1Twente gekozen tot 'Omroep van het Jaar'. Vorig jaar was er vanwege corona geen uitreiking. (Foto: NLPO, via Twitter)

Sleutelstad-podcastseries genomineerd voor Lokale Media Awards

Bij Beeld en Geluid in Hilversum worden op 11 juni de Lokale Media Awards 2021 uitgereikt. Dat zijn de prijzen voor producties en programma’s van lokale omroepen in Nederland. Er werden meer dan tweehonderd programma’s ingezonden en daarvan zijn er nu 21 genomineerd. In de categorie ‘Audio’ zijn vier producties genomineerd. Twee daarvan zijn van Sleutelstad.

Het gaat om de podcastseries ‘Uitgegleden’ van IJsbrand Terpstra en Jan van der Sluis over dakloosheid in de Leidse regio en ‘Verbroken Verbinding’ van Andy Clark en Gerry van Bakel over eenzaamheid. Via de categorie Podcasts op Sleutelstad.nl zijn de series terug te beluisteren. Ook de begeleidende artikelen zijn daar te vinden.

Leids Mediafonds
Allebei de podcastseries waarmee Sleutelstad nu meedingt naar een Lokale Media Award werden mede mogelijk gemaakt door financiƫle bijdragen van het Leids Mediafonds.

Er worden op 11 juni Lokale Media Awards uitgereikt in de categorieĆ«n Nieuws, Audio, Video, Innovatie, en Presentatietalent. Ook de award voor ‘Omroep van het Jaar’ wordt dan uitgereikt.

Leiden Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×