Het nieuwe kantoor komt aan de achterkant van het station (Foto: Screenshot Google Maps).

ABN AMRO opent nieuw kantoor aan Bargelaan

De ABN AMRO bank opent op maandag 31 mei een nieuw kantoor aan de Bargelaan 2. Dit kantoor vervangt de vestiging aan de Stationsweg 11 in Leiden, die op 27 mei 2021 wordt gesloten. Het nieuwe kantoor heeft geen geldautomaten. Om cash op te nemen, kunnen klanten gebruik maken van de gele Geldmaat.

Frank Wentink, Directeur West-Nederland bij ABN AMRO zegt dat er in het nieuwe kantoor alleen op afspraak gewerkt gaat worden. “Bij contact met de bank vragen onze klanten steeds vaker om nieuwe en moderne manieren van bankieren zoals beeldbankieren en mobiel bankieren. Ons nieuwe kantoor is daarop ingericht. Voor de kwetsbare en oudere klanten zijn onze zorgcoaches zowel telefonisch als op afspraak aan huis beschikbaar.”

Voor senioren en andere klanten voor wie het lastig is een kantoor te bezoeken, heeft ABN AMRO een netwerk van financiële zorgcoaches. Deze financiële zorgcoaches kunnen bij klanten thuis langskomen voor een gesprek. Ook is het mogelijk om met een financiële zorgcoach te beeldbankieren. Dit is een persoonlijk digitaal gesprek via smartphone, tablet of computer.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×