Jeugddorp Leiden in 2019. (Foto: Chris de Waard).

Jeugddorp zoekt vrijwilligers

Stichting Jeugddorp Leiden zoekt enthousiaste vrijwilligers om in de zomervakantie kinderen te begeleiden. Ook in de voorbereiding is er van alles te doen zoals het in orde maken van materialen, het maken van de aankleding van het terrein of het helpen met de promotie. Het evenement vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 15 augustus.

Jeugddorp biedt kinderen uit de Leidse regio een leuke invulling van hun vakantie met activiteiten als hutten bouwen, knutselen, toneel en sport en spel. Ieder jaar werkt een team van een veertigtal vrijwilligers samen om het evenement tot een succes te maken.

Meer informatie is te vinden op de website van Jeugddorp Leiden of op te vragen via contact@jeugddorpleiden.nl.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×