(Foto's: J.P. Kranenburg).

Leiderdorpse burgemeester steekt handen uit de mouwen tijdens NLDoet

De Leiderdorpse burgemeester Laila Driessen heeft samen met wethouder Rik van Woudenberg de vrijwilligers van Natuurspeeltuin de Bloemerd een handje geholpen. De natuurspeeltuin werd zaterdag klaargemaakt voor de zomer en daarbij was alle hulp welkom. De actie vond plaats tijdens de NLDoet- dagen op 28 en 29 mei. NLDoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds en is de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Wethouder Willem Joosten zou in Leiderdorp de handen uit de mouwen steken bij verpleeghuis Leythenrode, maar deze klus is in verband met de coronamaatregelen afgelast. Hij voert later in het jaar deze klus alsnog uit.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×