(Foto: Arjan Bakx).

Max van Mil nieuw commissielid CDA Zoeterwoude

Max van Mil is donderdagavond tijdens de raadsvergadering benoemd tot commissielid van de CDA fractie in de Zoeterwoudse gemeenteraad. Van Mil schuift voortaan regelmatig aan tijdens de voorrondes die vooraf gaan aan de raadsvergaderingen.

De dertigjarige Van Mil is al jaren vrijwilliger bij de scouting. “Eerst als jeugdlid, daarna als leiding van de jeugdgroepen en sinds dit jaar als groepsleider van Scouting Zoeterwoude. Dit doe ik met onwijs veel plezier”, vertelt hij. Ook zit Van Mil in het bestuur van De Huurderij. Vanuit die positie maakt hij zich hard voor huurders in de sociale sector. “Ik vind dat iedereen, ongeacht achtergrond of sociale status, recht heeft op een goede en betaalbare woning.”

Na basisschool De Klaverweide ging Van Mil in Leiden naar de middelbare school. “Na mijn opleiding aan het Da Vinci College heb ik MBO richting sportinstructeur en vervolgens HBO economie en management gestudeerd. Vanuit de sportwereld ben ik vijf jaar geleden overgestapt naar consultancy en projectmanagement bij Brunel.”

Het kersverse commissielid belooft zich in te zetten voor alle Zoeterwoudenaren. “Samen gaan we ervoor zorgen dat Zoeterwoude het mooiste dorp van Nederland is en blijft. Dat is waar ik voor sta en dat zie ik terug in de normen en waarden van de lokale leefbaarheid van CDA Zoeterwoude. Mijn interesses liggen bij wonen, jeugdbeleid, verenigingen en zelfstandigheid van Zoeterwoude.”

Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×