(Foto: PR).

Clubhuis de Derde Helft gaat deze week weer open

De ontmoetingsplek voor 55-plussers in Leiderdorp gaat deze week weer van start. Clubhuis de Derde Helft is vanaf nu weer elke woensdag- en donderdagochtend te bezoeken op Sportpark de Bloemerd. Door de geldende coronamaatregelen zijn op dit moment alleen nog buitenactiviteiten toegestaan. Het initiatief van RCL, Alecto, Incluzio en het Ouderenfonds is bedoeld om mensen samen te brengen en te laten bewegen.

In de afgelopen maanden is er een basisprogramma opgesteld voor zowel de woensdagochtend bij RCL (Bloemerd 2) als de donderdagochtend bij Alecto (Bloemerd 8). Om 09.15 uur begint het fietsuur, om 09.30 uur het wandeluur. Van 09.30 tot 10.00 uur is er een warming-up onder leiding van een fysiotherapeut. Het programma is op beide ochtenden te volgen.

Verder is er op woensdagochtend om 09.30 uur Walking Football en in de maand juni om 10.45 uur een uurtje More than Dance met Giselle Joosten. Donderdagochtend kan iedereen meedoen met Walking Hockey van 10.00 tot 11.00 uur, ook zonder hockeyervaring. Ook kan er Jeu de Boules worden gespeeld.

Alle 55-plussers uit de regio die alleen even willen komen kijken of koffie willen zijn ook van harte welkom. Elke  woensdag- en donderdagochtend is Clubhuis de Derde Helft geopend van 09.00 tot 12.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website. Bellen kan naar 071 – 589 65 51.

Advertentie

Leiderdorp Sport clubhuis de derde helft


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×