Sport071 The Road to Tokyo (Foto: Pixabay)

Sport071 presenteert: 'The Road to Tokyo'

Sport071 keert in de maand juni terug bij Sleutelstad. In ‘The Road to Tokyo’ word je elke woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur meegenomen op de weg die sporters uit de Leidse regio afleggen naar de Olympische en Paralympische Zomerspelen.

Er wordt teruggeblikt op de sportprestaties van de afgelopen jaren, maar vooral vooruitgekeken naar de Spelen in Tokio. Niet alleen (oud-)Olympiërs en Paralympiërs schuiven aan, maar ook ambassadeurs, coaches, trainers en andere kenners. Sport071-presentator Gerry van Bakel gaat samen met Maxime Groot in gesprek met sporters die zich klaarmaken voor de Zomerspelen van Tokio die 24 juli van start gaan.

Gasten
Woensdag 2 juni zijn te gast: Pieter Verhoogt, de topsportcoördinator van Leiden, roeister Femke Dekker, Olympische Spelen 2000, 2004 en 2008, Iefke van Belkum, waterpoloster Olympische Spelen 2008 en Janieke Oosting, keepster Nederlands waterpoloteam dat zich heeft gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Japan.

Door corona werden de Spelen afgelopen zomer uitgesteld, maar ook dit jaar wordt het nog spannend of de Olympische Spelen door kunnen gaan en hoe zij eruit zullen zien. In het programma wordt gesproken over de onzekerheid, en tegelijkertijd ook vastberadenheid waarmee de sporters toewerken naar de Spelen. Een mentaal mijnenveld? Of het jaar van de uitdaging?

Luister elke woensdag van 18.00-19.00 uur naar Sport071 ‘The Road to Tokyo’ of kijk mee op Ziggo kanaal 46, KPN kanaal 1421 of de website van Sleutelstad.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×