(Foto: Politie).

Veel mis bij controle bromfietsen Nieuwe Marnixstraat

Politiestudenten vanuit het district Leiden-Bollenstreek hielden dinsdagmiddag een verkeerscontrole op de Nieuwe Marnixstraat in Leiden. Vooral bromfietsers kregen veel aandacht tijdens de controle.

Tijdens de controle zijn in totaal veertig snor- en bromfietsers gecontroleerd en zijn er een tiental bekeuringen geschreven voor uiteenlopende gebreken. Ook zijn vier meldingen op maakt van ‘wachten op keuring’ (WOK).

De politiestudenten betrapten een bestuurder op rijden zonder rijbewijs. Ook ontdekte de politie voertuigen met een te hoge constructiesnelheid. Deze bestuurders ontvingen de WOK melding en moeten het voertuig bij de RDW laten keuren nadat de constructiesnelheid is teruggebracht naar de wettelijke normen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×