(Foto's: Regio15).

Brandweer duikt sleutelbos op uit modder

De Leidse brandweer heeft iets om naar uit te kijken. Een vrouw liet haar sleutels vanmorgen in het water vallen toen ze over een bruggetje van de Van Slingerlandtlaan liep en had de hoop al opgegeven dat deze ooit nog uit de modder naar boven zouden komen. Maar dat lukte toch.

Een duiker van de brandweer greep het ’technische weer’ aan voor een oefening en zocht geruime tijd de bodem van de moddersloot langs het Leidse Hout af. Net toen hij het op wilde geven, voelde hij iets hards in de blubber en kwam hij inderdaad met de verloren sleutelbos naar boven.

De dolgelukkige eigenaresse beloofde om de brandweermannen binnenkort te verrassen met iets lekkers.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×