(Archieffoto: Chris de Waard).

BoekStartdag voor hele jonge lezers

Bibliotheek BplusC organiseert zaterdag 19 juni een Boekstartdag om kinderen van 0 tot 4 jaar kennis te laten maken met lezen. Baby’s die ongeveer drie maanden oud zijn ontvangen van de gemeente een speciale BoekStart-waardebon. Daarmee kunnen ze naar een van de locaties van BplusC om nieuwe boekjes te ontdekken.

Voor de kinderen die lid worden van de bibliotheek is er een speciaal BoekStartkoffertje met (knisper/lees)boekjes. “Lezen is leerzaam voor een baby. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind en het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft”, aldus BplusC.

De BoekStartdag 2021 vindt plaats in alle bibliotheeklocaties van BplusC.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×