Op de parkeerplaats van het benzinestation werd een overleden man gevonden in een auto. (Foto: Regio15).

Onderzoek naar dode man tankstation Bospoort nog bezig

Het blijft nog onduidelijk wat er is gebeurd op de parkeerplaats van tankstation Bospoort in Leiderdorp. Vorige week maandagochtend werd daar een dode man aangetroffen in een auto die daar naar verluid al weken stond. De politie wil weinig kwijt over de zaak.

Op dit moment spreekt de recherche met getuigen die mogelijk meer weten, laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten. “Omdat het onderzoek nog bezig is, kan ik verder geen antwoord geven op vragen.” Daarmee blijft het voorlopig dus onduidelijk hoe lang de man al in de geparkeerde auto lag en wat de doodsoorzaak is.

Wanneer de politie met meer informatie komt, is niet bekend. Volgens de woordvoerder kan het afhankelijk van het onderzoek soms langere tijd duren voordat er meer bekend kan worden gemaakt.

112 Sleutelstad Leiderdorp Overleden man Bospoort


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×